Formula1 Formula1 Formula1 Formula1 Formula1 Formula1
Formula1 Sayın Misafirimiz, FormulaBir.Net Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)

Formula1 Avustralya GP 26 Mart 2017

Yorum: #1
Baba Hamilton'dan Oğlu İle Ayrılığa Dair Samimi Açıklamalar

lewis_anthony_hamilton_111668541.jpg

Lewis Hamilton'un babası Anthony Hamilton, oğlu ile menajerliğin sona erdirmelerine dair hislerini açıkladı.
Baba Hamilton'dan Oğlu İle Ayrılığa Dair Samimi Açıklamalar Baba Hamilton'dan Oğlu İle Ayrılığa Dair Samimi Açıklamalar

2008 sezonuna kadar oğlunun menajerliğini yapan Anthony Hamilton, oğlundan gelen talebin ardından oğlu ile yollarını ayırmıştı.

Baba Hamilton "KAbus gibiydi. Bir şey ölmüş gibiydi. Şoke oldum, yıkıldım. Artık menajeri olmamamı istediğini söylediğinde kendimi kaybettim çünkü daha önce sorunumuz olmamıştı."

"Kızmadım ancak durumu çok iyi idare ettiğimi söyleyemem. 5 yaşındayken uzaktan kumandalı arabasını sürdüğü dönemden beri onun yanında oldum. Her hafta ve hafta sonu hayatımı ona adadım. O an hayatımı değiştiren bir deneyim oldu." dedi.

Baba Hamilton, oğlunun sevgilisi Nicole Scherzinger'in ayrılığa sebep olduğunu düşünmüyor.

Hamilton "Onun Lewis'e 'babanı kov ve kararlarını kendin ver' dediğini hiç düşünmedim. Tam aksine benimle konuşması için ona cesaret verdiğini düşünüyorum."

"O sevecen, saygılı ve aileye uyumlu bir birey. Birbirimizi çok iyi biliyoruz. Buraya çok kez geldi ve bizimle yemekler yedi. Ailesi ile iyi bağları var ve bizim de ailemizin bir parçası." dedi.

Oğlu ile ayrılık kararını değerlendiren Anthony "Lewis kendi yoluna gitme konusunda haklıydı. Ancak yapış şekli doğru muydu? Muhtemelen değildi. Ben olsaydım farklı yapardım. Ancak bu şekilde gerçekleşti."

"Ve dürüst olmalıyım ki her ikimizde bu olaydan daha güçlü çıktık. Bir evrede bu olmalıydı. Birimiz diğerine 'Ayrılıyorum' diyecekti. Ve ben bunu yapamadım. Çok odaklanmıştım ve Lewis'in kariyeri dışında bir şey düşünemiyordum." dedi.

Hamilton'un kariyeri için yaptıklarını değerlendiren Anthony "Bir ara ailem ve yarışlar için 4 işte birden çalışıyordum. Evden sabah 5'te ayrılıyordum ve akşam 9 gibi dönüyordum."

"Hatta bir ara genelde karanlıkta emlakçılar için 50p'ye tabela asma işi yapıyordum. O zaman 'şimdi ne yapmalıyım?' diye düşünüyordum. Tek bildiğim oğlumu takip edip onun için en iyisini yapmaktı."

"Ardından biraz fazla ileriye gittiğimin farkına vardım. Ona daha fazla karar alması yolunda izin vermeliydim. Ancak tüm her şeyi o daha fazla yarışlara odaklansın diye yaptım." dedi.

Baba Hamilton, oğlunun şampiyon olduğunda kendisinden daha bağımsız bir durumda olduğunu söyledi.

Hamilton "Bundan keyif almıyordum, belki o da almıyordu ancak birbirimize durumu söyleyecek yolu bulamıyorduk. Ona 'daha fazla gelmeyeceğimi' nasıl söyleyeceğimi düşünerek uykusuz geceler geçirdim."

"Lewis tehlikeli bir iş yapıyor ve onu sevdiğim konusunda aklında bir şüphe oluşsun istemedim. Lewis'in bunu yapması belki daha iyi oldu."

"Aslında iyi oldu. Lewis farklı bir rota çizme kararı aldı. Ancak bu, benim için bir dönemin sonu anlamına geldi." dedi.

Küçük oğlu Nic'in yarışmayı istemesi konusunda Anthony "Lewis ile 18 yıllık yarış kariyerinin ardından Nic bana bu durumu söylediğinde ona olmayacağını söyledim. Onun bir iş sahibi olmasını ya da üniversiteye gitmesini istiyordum."

"Ancak Lewis'i bir kez dahi şikayet etmeden takip ettiğini düşününce ona bir şans vermemizin adil olacağını düşündüm. Onun yarış sürücüsü olabileceğini kanıtlaması bir sene aldı. Ve engelli birisi olarak normal insanları yenerek kendisini gösterdi."

"Ona liderliği bıraktım ancak sponsorları kendisinin aramasını söyledim. Lewis ile yaşadıklarım, biraz geri çekilmem gerektiğini gösterdi. Ne zaman bırakmam gerektiğini bilmediğimin farkına vardım. Nic için en iyisini, kendim için ise en zor olanı yaptım. Yapabielceğini kanıtladı ve bundan gurur duyuyorum." dedi.

Oğlu Lewis ile Nicole Scherzinger'in birliktelikleri konusunda Baba Hamilton "Kariyerlerindeki tüm baskılara rağmen hâlâ birlikte olmaları inanılmaz. Benim için açık olan şey onların hâlâ birbirlerini seviyor olmaları." dedi.

Son olarak Baba Hamilton "Yaşadığımız her şeyin ardından artık hayatım daha iyi oldu. o zaman bunları göremiyordum ancak şu anda görebiliyorum."

"Her zaman adanmış bir baba oldum ancak ben üzerime düşeni yaptım. Ve Lewis'in bana verebileceği en iyi ödül, bir başka şampiyonluk olur." dedi.

»»»»»»»»»»»» FormulaBir.Net İmza ® ««««««««««««
Merhaba Sayın Ziyaretçimiz.Hoşgeldiniz.
Sitemize Kayıtlı Değilseniz Linkleri Görebilmeniz İçin ÜYE OL Bağlantısını Kullanarak Sitemize Üye olmanız Gerekmektedir.
Eğer Zaten Kayıtlı Kullanıcı İseniz, Lütfen Kullanıcı Adınız Ve Şifreniz İle GİRİŞ yapınız.

D83CDFC1.pngD83DDC8B.pngMerhaba Sayın Ziyaretçimiz.Hoşgeldiniz.

downloadtc6.gif
ferrarifans.gif
Merhaba Sayın Ziyaretçimiz.Hoşgeldiniz.

Facebook Twitter
11/03/2012, 23:59
Hit: 383
Alıntı ile Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  İngiltere basını: Rosberg'in emekliliğine Hamilton sebep oldu sosyeteq 0 63 04/12/2016, 15:09
Son Mesaj: sosyeteq
  Webber: Hamilton, Rosberg'le mücadelesinde daha ileriye gidebilirdi sosyeteq 0 54 02/12/2016, 15:36
Son Mesaj: sosyeteq
  Villeneuve: Hamilton Rosberg'in değerli bir şampiyon olmasını sağladı sosyeteq 0 57 01/12/2016, 22:16

Hızlı Menü:

Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir!